FK Velež dogovorio novu provjeru u Antaliji

Susret se igra u srijedu

FK Velež dogovorio novu provjeru u Antaliji

Samir Mlaćo

FK Velež je u Antaliji dogovorio novu prijateljsku povjeru.

Rival Rođenima će biti južnokorejski Ansan Greeners FC. Utakmica se igra u srijedu.

"Obavještavamo navijače da su u sklopu druge faze priprema, koju provode u turskom gradu Antaliji, naši Rođeni dogovorili odigravanje i treće prijateljske utakmice. Za kraj svog boravka na jugu Turske Rođeni će odmjeriti snage sa južnokorejskim klubom Ansan Greeners FC. Utakmica je na rasporedu u srijedu, 12. februara 2020. godine u 09:00 sati (po našem vremenu)", stoji na stranici FK Velež.

Rođeni su do sada imali dvije provjere u Antaliji. Najprije su remizirali sa bjeloruskim Shakhtyorom (1:1), a zatim savladali Torpedo 3:1.

Drugi dio sezone PL Mostarci otvaraju domaćim susreteom protiv Zvijezde 09.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno momci
2 0
nijepoznat
@Haroni ?????
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi