Poraz Tuzla Cityja od Čapljine

Pripremni meč

Poraz Tuzla Cityja od Čapljine

M. Šljivak

FK Tuzla City poražen je danas u prijateljskom meču od federalnog prvoligaša Čapljine s 1:0.

Nakon povratka iz Turske tim Elvira Baljića se zaputio ka Međugorju, gdje obavljaju završne pripreme pred start drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH, a danas je odigrana još jedna pripremna utakmica.

Snage su odmjerene sa ekipom Čapljine koja je na kraju savladala bh. premijerligaša sa 1:0, a jedini gol na meču zabio je Zubac s penala u 15. minuti meča.

Tuzla City je nastupila u ovom sastavu:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fejzić, Efendić, Kostić, Nukić, Ivković, Leković, Arežina, Sesar, Hadžanović, Burić, Ramić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

s_s
Ja ne znam u cemo je fora sa ovim sastavima Tuzla City. Najbolji igraci konstantno na klupi. Fejzic, Efendic, Kojic, Moris, Lekovic, Kostic, Sesar, Nukic (Crnkic), Ubiparip, Arezina (Maksimovic), Baji. Eto sastava da ga nema jaceg. A Buric, Hadzanovic, Ramic su za klupe brate. Ovo neko pravi tim i okuplja a neko razgradjuje namjerno, nije ni cudo sto ih Capljina pobjedi. Nadam se da su samo pripreme u pitanju, ako ovaj sastav ne bude izasao za Sarajevo onda nesto nije u redu?
0 1
s_s
Sabrija@ , nikakav problem druze, Efendic i Lekovic sa strane a Kojic, Moris i Kostic u sredini. Bedem.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi