Pogledajte kako izgleda sin Dwyanea Wadea koji počinje živjeti kao žena

Nikad ne biste rekli da je ustvari muško

Pogledajte kako izgleda sin Dwyanea Wadea koji počinje živjeti kao žena

Legendarni NBA košarkaš Dwyane Wade istupio je prije nekoliko dana u javnost i priznao kako njegov 12-godišnjii sin Zion počinje živjeti kao žena. 

Zion od roditelja sada zahtjeva da ga zovu Zaya.

"Zion je došao kući i rekao je: 'Želim s vama pričati, spreman sam istupiti i živjeti onako kako želim. Želim da me oslovljavate sa ona i volio bih da me zovete Zaya'", poručio je Wade u emisiji 'The Ellen Show'.

Kada pogledamo kako stvari izgleda mali/a Zion onda se moglo i pretpostaviti da ustvari želi živjeti kao žena jer je očigledno da se ni najmanje ne osjeća kao muškarac.

Na fotografijama koje se mogu pronaći na internetu vidi se kako se Zion već odavno oblači kao žena pa možemo pretpostaviti da dosta ljudi uopšte nikada nije ni posumnjalo da se zapravo radi o muškarcu.

Inače, Wade je poručio kako su on i supruga Gabrielle prihvatili ovu odluku sina.

"Ulogu i obaveze roditelja prihvatamo veoma ozbiljno. Naš posao je da saslušamo naše dijete i da mu na najbolji način pomognemo. To ne mijenja ni ova situacija", kazao je Wade.

Osim Ziona, Wade ima još troje djece i to Zairea, Xaviera i Kaaviaja. Zaire je najstariji, ima 18 godina i bavi se uveliko košarkom. Za sebe kaže da će u budućnosti biti velika košarkaška zvijezda.

U nastavku možete pogledati fotografije mladog Ziona, odnosno mlade Zayje koja već uveliko nosi štikle, šminka se, nosi kratke majice itd. 

Top Komentari

Keydura69
I ovo roditelj. Balavac od 12 godina utripovo da je žena i ovaj ga podržava.
14 1
GigantMostarski
Oprosti mi boze al ovaj mali nista drugo nije zasluzio osim kojeg špica u pi*ku!
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi