Ko bi se nadao da će se ovo jednom desiti? Ronaldinho s lisicama na rukama!

Tužiteljstvo traži da mu se produži pritvor

Ko bi se nadao da će se ovo jednom desiti? Ronaldinho s lisicama na rukama!

Edmir Škorić

Legendarni Brazilac Ronaldinho je u prisustvu brata Roberta i s lisicama na rukama stigao danas pred sud u Paragvaju.

U srijedu je Ronaldinho zajedno s bratom uhapšen zbog posjedovanja lažnih pasoša.

Tužilaštvo traži da se nekadašnjoj zvijezdi Barcelone, 39-godišnjem Ronaldinhu i njegovom bratu Robertu produži pritvor, dok je njihov advokat rekao da ih treba osloboditi jer nisu prijetnja i neće pobjeći.

Lažne dokumente im je "uvalio" brazilski biznismen, a Ronaldinho je otkrio da se spremao za let u Rio de Janeiro kada je uhapšen. Prethodno je u paragvajski glavni grad stigao zbog promocije vlastite knjige i da prisustvuje jednom humanitarnom događaju.

Sud u Paragvaju još nije dao konačan sud o ovom slučaju, a nekadašnjem prvaku svijeta s Brazilom prijeti i do pet godina zatvora ukoliko se ispostavi da je svjesno koristio lažne dokumente.

Top Komentari

Bhf111
Pa sta ce on laznim pasosom kad ga zna cijeli svijet
8 0
PeppermintSA
Legenda
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi