Legendi Arsenala nije lako: Skidanje pred drugim, fotografije poslije seksa...
Instagram

Jessica plijeni veliku pažnju

Legendi Arsenala nije lako: Skidanje pred drugim, fotografije poslije seksa...

O. Lekić

Robert Pires može se pohvaliti izuzetno uspješnom karijerom. Francuz je dugi niz godina igrao za Arsenal, s londonskim klubom je dva puta bio šampion Premier lige, dok je s Francuskom osvojio Svjetsko i Evropsko prvenstvo.

Da Pires nije bio uspješan samo na fudbalskom terenu svjedoči i njegov 'ulov', odnosno supruga Jessica, koju ubrajaju među najljepše i najzgodnije WAG-sice.

Otkako je krenula pandemija koronavirusa njen profil je sve ispunjeniji fotografijama, naročito onim provokativnim u kupaćem ili donjem vešu, a obično se na tim naziru i intimne tetovaže koje ima. 

Posljednja u nizu nastala je na Mikinosu gdje je pozirala sa Korona pivom, a uz to je postavila i komentar - Da li je neko za pivo?

U proteklom periodu Jessica se nije libila objavljivati ni fotografije nastale nakon seksa, pa ni one na kojima pokazuje bujno poprsje pred drugim muškarcem, a sve to očito ne smeta legendi Arsenala.

View this post on Instagram

A beer anyone ....!?

A post shared by Jessica Lemarie Pires (@jessicalemariepires) on

Top Komentari

miki30
Čuj skidanje posle sexa, pa kakva ste vi sramota od novinara?? Ovo je sportski portal, jbt ovo i dole ona Kingsley, kaže zvijezda finala lige šampiona. Pa može li niže od ovog??
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije