FK Velež reducirao aprilsku i majsku plaću za 30%

Rođeni objavili nove mjere, blaže u odnosu na mart

FK Velež reducirao aprilsku i majsku plaću za 30%

Iz mostarskog FK Velež večeras su za SportSport.ba potvrđene nove informacije o klupskim plaćama za april i maj.

Nakon što je FK Velež na početku pandemije koronavirusa objavio da će plaće igračima, trenerima i uposlenicima kluba biti smanjene za 50%, mjere za april i maj bit će nešto blaže što su svakako dobre vijesti za mostarski klub. 

Rođeni su za ova dva mjeseca plaće smanjili za 30%, dok također saznajemo a i potvrđeno je za SportSport.ba da su igrači, treneri i djelatnici kluba danas primili plaće za mjesec april.

Ovo je još jedna potvrda transparentnog poslovanja uprave Veleža koji i u ovim teškim vremenima u kojima je teško izbjeći krizu pokušava svim svojim članovima olakšati teške trenutke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ova odluka je kao i prošla prihvaćena bez ikakvih prigovora i primjedbi. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

nijepoznat
Ode Cigo Fajke odose Federalci u federalnu,,,sretno
6 7
rodjak
jes ovaj Matic budala neka sta je ovo ****te ,a i ovaj "nijepoznat" vise voli Rodjene nego Zelju , moramo mu nabaviti dres .VFC THE RELIGION
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi