Da li ima nade za nastavak Premijer lige: I stadion FK Velež ispunjava uslove

Obavljena inspekcija

Da li ima nade za nastavak Premijer lige: I stadion FK Velež ispunjava uslove

S. Mlaćo

I stadion FK Velež ispunjava sve uvjete ukoliko bi se prvenstvo u Premijer ligi nastavilo.

Potvrđeno je to danas iz mostarskog kluba.

Danas je komisija NS/FS BiH u kojoj su bili gosp. Željko Radonja, gosp. Rudolf Marić i dr. Darko Čondrić, uz prisustvo gosp. Smajkića i dr. Alajbgovića ispred Zavoda za javno zdravstvo HNK obavili pregled stadiona Rođeni, kako bi se provjerili sanitarno-epidemiološki uslovi.

"Pregledane su svlačionice za igrače i sudije, soba za delegata, prostor za fizikalnu terapiju, ekonomat, teren, prostor za predstavnike medija i sala za sastanke. Konstatovano je da su sanitarno-epidemiološki uslovi dobri", istakli su iz FK Velež, te dodali.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"FK Velež Mostar čeka naredne upute i smjernice iz NS/FS BiH".

Odluke o nastavku ili prekidu Premijer lige još uvijek nema, a klubovi su i počeli sa treninzima.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Ima. Glavni uslov za nastavak je da u Vrapcicima i na Grbavici imaju sapuna da peru ruke prije i poslije treninga. Kad je to utvrdjeno sad je sve lakse. Lige krece sigurno. Al u avgustu
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi