Salihamidžić rješava ključno pitanje Bayerna!

Radi novi sjajan posao

Salihamidžić rješava ključno pitanje Bayerna!

Esmer Oštraković

Jedan od igrača koji imaju jako dug staž u Bayernu je sasvim sigurno David Alaba, a sve se radi da i narednih godina ostane u klubu.

Naime, sportski direktor Bayerna, Hasan Salihamidžić, govorio je upravo o Alabinom ugovoru u Bayernu, te mogućnosti produženja.

"Razgovarali smo već nekoliko puta na tu temu. Trenutno smo svi koncentrisani na sport, ali doći će pravo vrijeme za te stvari", rekao je popularni Braco, te je dodao:

"Pokušat ćemo sve da on ostane u Bayernu, te da mu produžimo ugovor. Sve strane znaju šta imamo zajedničko, tako da mislim da neće biti problema", završio je Hasan Salihamidžić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Trenutni ugovor Davida Alabe ističe 2021. godine, te je sigurno da će u Bayernu dati sve od sebe da on potpiše novi dugogodišnji ugovor.

Ovo bi bio novi sjajan posao koji bi realizovao Hasan Salihamidžić, koji na sjajan način vodi politiku Bayerna u posljednje vrijeme.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Otkako je Hasan preuzeo Bayernu ide sve od ruke trenutno najjači klub na svijetu ! Bravo Haso samo nastavi tako
8 3
Rajvosa2019
Samo da vas napomenem ovaj gigant je poceo karijeru u Jablanici pa u Velezu
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi