Radovi na stadionu Rođeni napreduju iz dana u dan

Stadion Veleža dočekat će početak prvenstva u novom ruhu

Radovi na stadionu Rođeni napreduju iz dana u dan

Radovi na stadionu 'Rođeni' nastavljaju se nesmanjenim tempom svakoga dana.

Istočna, ili 'Red Army tribina' dobiva novi izgled i prema onom što smo danas vidjeli na stadionu Rođeni, ona će skoro biti završena i spremna primiti navijače.

Inače, kako saznajemo, stadion mostarskog Veleža u narednom periodu bi, prema najavama aktualne Uprave, trebao dobiti i posljednju tribinu, četvrtu i to na južnoj strani stadiona pored nekadašnje fabrike Predionice, ali će za to trebati pozamašna sredstva pa i značajnija pomoć lokalne zajednice i Nogometnog saveza BiH.

Kao što je velika mogućnost da na početku nove sezone na obnovljenoj RA tribini budu smješteni navijači, jednako tako je i vjerovatno da će Rođeni od starta sezone 2020/21 mostarski klub zaigrati i pod reflektorima koji su također postavljeni i čekaju puštanje u pogon. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Icardi7
Pitari ugledajte se malo na Velez, ljudi iz nicega napravili stadion!
11 1
BlueBoys
Svaka čast sve više napredujete nema sumnje. Pozz.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi