Kako bi izgledao tim sastavljen od slobodnih igrača Premijer lige? Zastrašujuće...

Kako bi izgledao tim sastavljen od slobodnih igrača Premijer lige? Zastrašujuće...

Edmir Škorić

Ovog ljeta veliki broj nogometaša iz Premijer lige BiH postalo je slobodno.

S obzirom i na pandemiju koronavirusa, dugu pauzu i ranije okončavanje sezone u BiH, mnogima koji je istekao ugovor je bilo jasno da će imati dovoljno vremena da odluče gdje će igrati u novoj sezoni koja počinje početkom avgusta.

Mnogi su već spakovali kofere, pozdravili se sa bivšim poslodavcem, dok su drugi opet i dalje tu, ali vode pregovore, vagaju ponude i još uvijek nisu zvanično odlučili za koga će nastupati u sezoni 2020/21.

A zaista ima kvalitetnih i slobodnih igrača na tržištu, pa smo se potrudili da otprilike napravimo idealan tim od igrača kojima je ovog ljeta istekao ugovor. Mora se priznati da tim izgleda zaista kvalitetno, iskusno, spremno da napadne titulu bez ikakvih problema.

Ako bismo se zaigrali menadžera, mogli bismo od slobodnih igrača napraviti ovakav tim sa jakom klupom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladen Lučić (golman) - Antonio Pavić (lijevi bek), Kosta Manev (stoper), Aleksandar Jovanović (stoper), Samir Efendić (desni bek) - Edin Rustemović (zadnji vezni), Ivan Sesar (centralni vezni), Ivan Čurjurić (centralni vezni), Ognjen Đelmić (krilo), Nermin Crnkić (krilo) - Nusmir Fajić (napadač).

Klupa: Luka Bilobrk, Vladimir Volkov, Slaviša Radović, Nebojša Gavrić, Dario Rugašević, Ajdin Mahmutović, Ivan Lendrić. Ne zaboravimo ni Mahira Karića, Aladina Šišića, Ermina Huseinbašića, Vladimira Grahovca...

Top Komentari

meshkej
Sta je tu zastrašujuće nikad čuo ni za jednog igrača sa liste
0 3
yossarian
Barceloni i Realu se tresu gaće...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi