Makedonski štoper novo pojačanje FK Velež

Sutra dolazi na potpis ugovora

Makedonski štoper novo pojačanje FK Velež

M. Šljivak

Mostarski Velež dobit će još jedno pojačanje pred početak nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.


Novi član mostarskih Rođenih postat će 24-godišnji makedonski štoper Konstantin Češmedžiev, dosadašnji igrač Shkendije.

Iako je imao ponudu da nastavi saradnju sa Shkendijom, ovaj fudbaler je odlučio da potpiše za bh. premijerligaša i pojačat će defanzivni red Rođenih.

Češmedžiev će sutra doputovati u Bosnu i Hercegovinu i stavit će potpis na ugovor s Veležom, koji će tako riješiti problem na štoperskoj poziciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj fudbaler je karijeru počeo u Rabotničkom, a igrao je još za Pelister, Ljubance, Makedoniju i Akademiju Pandev. Prethodne dvije godine nosio je dres Shkendije.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
neka haj nek ljudi komentarisu sta god hoce,mi svoj popso i radimo polako ali sigurno,dolazi jos najmanje jedan univerzalac da moze pokriti vise pozicija i onda pocinje uigravanje i zadnja glazura tima pred prvo kolo na Grbavici.Mislim moram reci Amaru da malo bolje pripremi ekipu ako zeli bar nerijeseno izvuci protiv nas :) ,ovo sto sam vidio neki dan(doduse nisu igrali neki igraci)je bilo jako skromno i ispod svakog nivoa nekog kluba koji tezi da uzme oba trofeja. FORZA VELEZ
8 2
Bhf111
Sretno rodjeni. Ako Bog da do.prvog mjesta zelim vam svu srecu. Poz od SN
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi