Naslijedio od majke 55.000 funti, pa sve uložio na Redse: "Strahovao sam da ne prekinu ligu"

Zaradio novac na tituli Liverpoola

Naslijedio od majke 55.000 funti, pa sve uložio na Redse: "Strahovao sam da ne prekinu ligu"

Edmir Škorić

Navijač Manchester Uniteda Tony Ward odlučio je vjerovati Liverpoolu i to mu se isplatilo.

Iako kao i većina navijača Uniteda nije baš sretan zbog toga što je Liverpool prvak, Ward se ipak vodio razumom i zaključio da je došlo vrijeme da tim Jurgena Kloppa pokaže da je zreo za titulu.

Uložio je 55.000 funti početkom sezone, novac koji mu je u nasljedstvo ostavila baka kada je umrla 2017. godine, a nedavno je mogao da uživa u dobitku od 91.000 funti.

"Liverpool mi je izgledao kao momčad koja će osvojiti naslov. Planiram potrošiti dio novca na kvalitetan odmor, a ostatak ću zadržati", rekao je 55-godišnji Ward.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Priznaje kako je bio zabrinut da će se sezona prekinuti zbog pandemije koronavirusa iako je Liverpool u tom trenutku već imao 25 bodova više od Cityja i bilo je jasno da ga niko neće stići.

"Liverpool je bio siguran, trebalo mu je još šest bodova i naravno da ne bi bilo fer da su sezonu otkazali, a meni samo vratili novac koji sam uplatio", dodao je.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
I nije velik dobitak koliko si riskirao budala
11 0
user1576871911
100 posto đani
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi