Reprezentativac BiH na tribinama Tušnja

Odlučio da pogleda meč

Reprezentativac BiH na tribinama Tušnja

E. Dindić

Susret Slobode i Olimpika na Tušnju sa tribina prati i poznato lice.

Na utakmicu je stigao i Darko Todorović, fudbaler RB Salzburga i nekadašnji član tuzlanskog tima, koji je odlučio da pogleda meč svog nekadašnjeg tima.

Todorović je protekle sezone igrao na posudbi u Holstein Kielu, a vidjet ćemo kakva će situacija s njim biti u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, treba istaći da je prije utakmice prigodan poklon od FK Sloboda Tuzla dobio nekadašnji trener i igrač ovog kluba, a sada trener Olimpika Darko Vojvodić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1593509319
Sprema sebi vojvodic mjesto kada ga iz olimpika nogiraju
2 0
Realist
A mjere zabrane
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi