U Tuzli je sinoć stanje bilo apokaliptično, a Tušanj je jutros perfektan

Veliko nevrijeme pogodilo Grad soli

U Tuzli je sinoć stanje bilo apokaliptično, a Tušanj je jutros perfektan

A. Čaušević, foto: E. Dindić

U Tuzli je sinoć bila kao u filmovima koji nagovještavaju apokalipsu pošto je jako nevrijeme pogodilo ovaj grad.

Veliki broj ulica je bio poplavljen, a u pojedinim dijeliovima grada automobili su ostali "zarobljeni" u vodi, dok su neka naselja ostala i bez električne enregije. Jak vjetar je lomio drveće.

Jako nevrijeme nije nanijelo nikakve štete terenu stadiona Tušanj koji kao što se može vidjeti u fotogaleriji izgleda perfektno i spreman je za novi start sezone.

Inače, na Tušnju će večeras u generalnoj probi Sloboda dočekati Olimpik pa će taj susret biti i ispit za teren kultnog tuzlanskog stadiona.

I sljedeće sezone će se na Tušnju igrati po jedan meč u svakom kolu jer će Sloboda i Tuzla City biti domaćini na ovom stadionu. Ukoliko se u obzir uzmu i Kup utakmice jasne je i da teren Tušnja čeka "duga i naporna" sezona.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

salt_city
Godinama gledamo kako propada stadion, prošle godine se jedan dio zida na zapadnoj tribini srušio sam od sebe, tako da ovo o terenu okači mačku o rep..jedina šansa je Azmir, da ga on izgradi pa nek mu se daju svi poslovni prostori na korištenje..
2 4
Padobranac
Lukavačka Koksara vam napravila Mejdan,niste u stanju odrzavat,žalosno.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi