Cristiano završio kupovinu automobila od devet miliona eura

U garaži mu je od 2021. godine

Cristiano završio kupovinu automobila od devet miliona eura

Midhat Šljivak

Zvijezda Juventusa Cristiano Ronaldo završio je kupovinu novog automobila.

Nova zvijer u garaži čuvenog Portugalca bit će Bugatti Centodiec, vrijedan nestvarnih devet miliona eura i jedan je od samo deset primjeraka koji su napravljeni.

Centodieci na italijanskom znači 110. Napravljen je u znak proslave 110. godišnjice Bugattija i posjeduje zaista nevjerovatne karakteristike.

Maksimalna brzina mu je 380 km/h, a od 0 do 100 km/h dođe za nevjerovatne 2,4 sekunde. U njegovu garažu nova mašina stiže na početku 2021. godine.

Do tada CR uživa u onom što već ima, a i to je zaista spektakularna kolekcija automobila.

Zaista vozi prave zvijeri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirS
Aj slike mu pored auta....pa mogu shvatiti da troši toliko, ima se i može se. Ali mi se ogadi kad stane i pozira pored auta, kao da ga je on napravio. Još skinuo odjeću da malo i mišiće pokaže. Arogancija na kvadrat.
0 2
Jugovina
Sljivak, model se ne zove 110 zbog obljetnice nego kao nova inkarnacija starog modela EB110.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi