Šta kažu kladionice za sutrašnji derbi na Koševu: Sarajevo ili Velež?

Meč se igra od 19 sati

Šta kažu kladionice za sutrašnji derbi na Koševu: Sarajevo ili Velež?

E. Čaušević

Derbi petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igra se sutra na Koševu gdje se sastaju Sarajevo i Velež.

Sarajevo će dočekati Rođene na svom terenu sutra od 19 sati i jasno je da će Vinko Marinović morati napraviti neke promjene u sastavu jer bordo klub već u srijedu očekuje meč u gostima protiv Dynamo Bresta.

Međutim, jasno je da je i zbog toga bordo klub favoriti sutra protiv Veleža koji na Koševo stiže nakon pobjede u prošlom kolu protiv Krupe.

Sarajevo i Velež trenutno imaju po sedam bodova, ali bordo klub ima jednu utakmicu manje u odnosu na sutrašnjeg rivala. Dosta pažnje privukle su i kvote na kladionicama za ovaj meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I pored svega Sarajevo favorit u ovoj utakmici, ali sigurno je da navijači Veleža nisu baš očekivali tako veliku kvotu na pobjedu svog tima. Ukoliko želite da se kladite na pobjednika ovog susreta to možete uraditi u bogatoj ponudi kladionice MOZZART na OVOM linku.

Podsjećamo, meč na Koševu igra se sutra od 19 sati uz direktan prenos na Areni Sport.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hamsik
ma deremo fk vrapčiće moSa rajvoSa
5 16
Arnel925
Vrapcici nemaju šanse, pokazali su kakvi su ljudi sad ih treba oderati.
6 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi