Vjenčanje iz horora: Mislio je da će oženiti ženu svog života, a zatim su počele stizati fotografije

Odmah je sve prekinuto

Vjenčanje iz horora: Mislio je da će oženiti ženu svog života, a zatim su počele stizati fotografije

M. Šljivak

Ruski hrvač Zaurbek Sidakov vjenčao se sa izabranicom Madinom Pliyevom, a usred slavlja javila se supruga njezinog navodnog ljubavnika.

Svjetski prvak u hrvanju prekinuo je vjenčanje i otjerao je više od 500 gostiju sa slavlja nakon što su svima na mobitele počele dolaziti poruke na kojima su golišave fotke Madine.

Nju su optužili da je escort djevojka, a poruke je poslala supruga Madininog ljubavnika, koja je fotografije pronašla u njegovom mobitelu.

Sidakov je odmah po dobijanju fotografija prekinuo vjenčanje. Poludio je istog trena, došao je do supruge i uhvatio ju je za kosu i istjerao iz dvorane, a vani su završile i ostale zvanice.

"Madina je iz bogate porodice, ali prije tri godine je bila zaljubljena u oženjenog muškarca i svi prijatelji su znali za to. Sa njim nije ništa godinama imala, a sve snimke i fotografije su od prije tri godine", tvrde prijatelji.

Ipak, njoj je život sada potpuno uništen baš kao i ruskom hrvaču koji će sasvim sigurno dobro zapamtiti ovaj dan.

Top Komentari

Zeleni_zub
Ko bi rekao, bas djeluje ko fina djevojka iz divne familije
16 0
spectron
Kakve veze ovo ima sa sportom ????????!
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.