14

Komentari (14)

svasta
Ma vidi se da je postena!
BajasCevljanovica
Da budemo realni pa vise se njoj jaja od guzicu razbilo neko meni u tavi...
Zoilomas
Hahahahhaah upravo
BajasCevljanovica
Ma brate ona j dobra ko dobar dan, podero bi je ko beba zvecku pa makar se poslje svadbe razveli....
ed85
Sigurno fina i postena
Ade1987
Na sta je ovaj portal spao da piše ovakve gluposti pa imate li vi imalo pameti
AmarSahi
Pa šta ulaziš u članak? Ja sam ušao sada samo da objasnim nekim budalama po komentarima da oni ne moraju ulaziti u članke ako ne žele.
Ade1987
Jarane imaš ti i pravo ne treba se ulaziti ali vjeruj mi posle pisanja o Wandini i 100 člankano o njoj sedmično i kako je Ronaldova djevojka kakila i o njoj jedno 100 drugi i kako je ona tamo neka gola uletila u teren pa normaln čovjek će se zapitati sta ovo ima sa sportom? Kad budeš mogo nekad idi na svjetske poznate stranice o sportu pa ćeš vidjeti imali ovakvi gluposti. Na ss.ba ulazim zato sto želim da čitam o našim sportistima a ne o bijelo svjetskim frajlama
Kockasecera
Drug, nisi svjestan koliko ovakav post ima pregleda i donosi zarade... Vise pregleda ima post o Georgini nego vijesti o nekoj prosječnoj utakmici Engleske Premier lige..
spectron
Kakve veze ovo ima sa sportom ????????!
LOLLOL
Procitahj ponovo: lik je sportista a mnoge ljude kao sigurno i tebe zabima sta sportisti rade
spectron
Ma drug pročitao 1,samo retard više od 2 x čita članak sličan prethodnih 1000 koji su na ovaj fazon napisani.Koga boli k....za ovo ? Interesuje me vijest o sportskim novostima,a ne o životu sportaša.Mene da zanima kako Messi g....Antonelu ili kako C.R. kara Georginu,otišao bih na takve neke stranice gdje toga ima Nego mi preglupo ovo više....za****ncija od cjelokupne redakcije,koja kad ne zna šta da napiše vezano za sport.Onda gluposti objavljuju.Radije ništa ne piši cijeli dan,nego ovakve stvari :)
Zeleni_zub
Ko bi rekao, bas djeluje ko fina djevojka iz divne familije
Penderinos
Bogami joj ce tek sada da krene, kako ce joj samo da skoči popularnost zbog ovakvih fotki
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.