Navratilova razočarana potezom Đokovića: Drago mi je da je žena ok

Izbačen s US Opena

Navratilova razočarana potezom Đokovića: Drago mi je da je žena ok

E. Čaušević

Novak Đoković je večeras izbačen s US Opena nakon što je lopticom pogodio linijsku sutkinju.

Nakon što je Carreno-Busta poveo sa 6:5 u prvom setu Đoković je bio ljut zbog svoje igre, te je udario lopticu koja je na kraju u vrat pogodila sutkinju. Srbijanski teniser se odmah počeo izvinjavati, ali je bilo jasno šta slijedi.

Sutkinji je ukazana pomoć, a organizatori turnira odlučili su da Đoković bude diskvalifikovan jer mu nakon takvog skandala jednostavno nisu mogli progledati kroz prste.

Ovaj potez prvog tenisera svijeta izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a oglasila se i legendarna teniserka Martina Navratilova koja je kritikovala Đokovića.

"Nevjerovatno šta se desilo na terenu US Opena. Đoković je izbačen jer je nehotice pogodio sutkinju lopticom u vrati, ali je sto svejedno glup potez. Organizatori nisu imali drugo rješenje nego da ga iznace. Tužno je to. Drago mi je da je žena dobro i mi jednostavno moramo biti bolji od ovoga", poručila je Navratilova.

Top Komentari

felix__27
Vidjet ćeš da ce traziti pare odmah joj je to proslo kroz glavu
5 3
Quartararo20
Evo na CNN kazu treba joj nova jabucica ahaj
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi