Velež štiti svoj interes, Brandao neće da potpiše pa seli na tribine

Problemi oko novog ugovora

Velež štiti svoj interes, Brandao neće da potpiše pa seli na tribine

E. Čaušević

Nakon reprezentativne pauze konačno se nastavlja takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine utakmicama sedmog kola.

Igrači Veleža će nakon pauze put Sarajeva gdje će u subotu gostovati kod Olimpika koji je još uvijek jedini tim u ligi bez bodova.

Međutim, ekipa Feđe Dudića će biti oslabljena na Otoci jer kako nezvanično saznajemo šef struke neće računati na brazilskog igrača Brandaa. Naime, iz kluba su odlučili da Brandao neće biti u konkurenciji za ovu utakmicu zbog toga što odbija potpisati novi ugovor.

Čelnici Veleža su mu odlučili jasno dati do znanja da je klub na prvom mjestu, te su zauzeli kurs da se u odnosu na neke ranije periode sada štite interesi Rođenih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Brandao će zbog toga na tribine protiv Olimpika, a nije isključeno da takav scenario gledamo do kraja sezone ukoliko Brazilac bude odlučan u tome da neće produžiti ugovor.

Treba dodati da Brandao i Velež imaju ugovor do ljeta 2021. godine, te su ovim potezom u mostarskom klubu pokazali da nikome neće ugađati i da će interesi kluba uvijek biti na prvom mjestu, što je jedini ispravan put u fudbalu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Cicinjo27
Ovo nema nigdje. Fakticki te tjeraju da potpises bez obzira na tvoje misljenje. Jer ako kazes, kao sto je vec prije Brandaa reklo par igraca da nece produziti ugovor oni te na tribine posalju i tele karijeru da ti u niste. Jer po ovom sto Velez radi, ti moras igrati za njih sve dok oni zele.
45 22
JedanDevetDvaDva
Ako ga nismo mogli prodat nakon prosle sezone nikad i necemo, pustite momka ako vec nece da produzi. Korisniji nam je na terenu nego na klupi. Btw, pa valjda ste to trebali znati na pocetku sezone a ne sad da se o tome prica. Mada nista novo kad je u pitanju nasa transfer politika, treba dovesti nekog drugog na poziciju sportskog direktora a Dzemilu dati drugu ulogu u klubu.
31 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti