Zajko Zeba napustio Olimpik!

Okončana saradnja

Zajko Zeba napustio Olimpik!

E. Škorić

Iskusni veznjak Zajko Zeba više nije član Olimpika.

Na incijativu upravo Zebe dogovoren je rastanak kluba s Otoke i veznjaka koji je dugo godina žario i palio bh. terenima, a prije Olimpika je još nastupao za Željezničar, Zrinjski i Slobodu u BiH.

On je želio biti korektan, pa je kazao da je bolje da svoje mjesto ostavi mlađim nogometašima jer u ovim godinama više ne može puno pomoći klubu da ostvari ciljeve.

Iz Olimpika su se naravno zahvalili Zebi za sve učinjeno i poželjeli mu puno sreće u nastavku karijere, bez obzira da li on bio igrač ili imao neku drugu ulogu u sportu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zeba je u maju napunio 37 godina, a upravo je Olimpik jedan od klubova u kojima je napravio prve korake 2002. godine.

Top Komentari

realista1982
***** ustanite pa recite ime Zajka Zebe majstora ove igre, nije bitno za koga navijali...
19 0
crnehorde
Osimu novo pojacanje za svjezinu u vezi
17 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije