Mulalićev show: "Šta, šta, šta sad? Otvorilo nam se nešto dole i mi sad aman zaman..."

Originalni nastup bh. stručnjaka

Mulalićev show: "Šta, šta, šta sad? Otvorilo nam se nešto dole i mi sad aman zaman..."

A. Čaušević

Predvođen Edisom Mulalićom Dečić nastavlja s odličnim igrama u prvenstvu Crne Gore, a svoj show nakon utakmice imao je perspektivni bh. trener. 

Karizmatični stručnjak je poznat po svojim originalnim izjavama, ali i srčanom pristupu utakmicama, uopšte se ne razlikuje previše od Mulalića iz igračkih dana.

Prilikom davanja izjave za RTCG nakon remija sa Podgoricom (1:1) originalni Mulalić je napravio pravi show i skupio simpatije mnogih.

"Zamalo da me srce opali..." rekao je Mulalić te malo provrtio mikrofon u ruci te je onda uslijedio je ozbiljnjiji komentar.

"Rovovska utakmica, taktički zrela, i šta sad treba? Da zamjerim momcima što nisu ostvarili pobjedu? Kao nama se otvorilo, treba da napadnemo vrh. Ne gledam to tako, naravno da mi je žao što nismo pobijedili, ali mi smo uz Titograd najmlađa ekipa u ligi, primili smo najmanje golova, poslije Budućnosti smo dali najviše, svi pričaju da nas krasi agresivnost, a mi imamo najmanje žutih kartona."

"Kao da mi ne igramo fudbal. Mi polako 'nadolazimo', nazire se igra u oba pravca", prokomentarisao je, u svom stilu, trener Dečića Edis Mulalić nakon utakmice.

Nakon sedam odigranih utakmica Dečić je skupio 13 bodova i trenutno je drugi na tabeli sa dva manje od svog večerašnjeg rivala Podgorice. 

Top Komentari

Trkac_rekreativac
Pitar sam, ali nije mi mrzak Mulalic, srcan je, nije p***a, iskren je. Ok mozda bi malo trebao poraditi na elokvenciji kada daje izjave, jbg nisi u kafani ali hajde dobro, takav je, mozda i bolje da je tako i da mu nisu sablonski odgovori tipa "utakmica je bila prava prvenstvena", i sl. Uglavnom zelim mu puno srece u trenerskom poslu, osim u slucaju ako bi sjeo na klupu Zelje :)
25 4
ElComandante
Ovaj poslije Osima mora na klupu Zelje da nastavi tradiciju najjacih izjava.
19 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije