Patrice Evra zatražio raskid ugovora sa Sky Sportsom nakon poraza Manchester Uniteda

Objasnio i zašto

Patrice Evra zatražio raskid ugovora sa Sky Sportsom nakon poraza Manchester Uniteda

Esmer Oštraković

Manchester United poražen je danas na domaćem terenu od Tottenhama sa 1:6.

Nakon utakmice zanimljiva situacija viđena je u studiju Sky Sportsa, a u glavnoj ulozi bio je bivši nogometaš Manchester Uniteda, Evra.

"Sjećate se da je Alexis nakon prvog trening sa Manchester Unitedom tražio raskid ugovora. Ja sada tražim od Sky Sportsa da raskinemo ugovor nakon ovog poraza. Ne mogu da pričam istinu o Unitedu, jer sam navijač, ali rekao bi svašta", rekao je Evra te je dodao:

"Stalno pričamo o tome da Maguirea moramo upariti sa nekim štoperom, ali zašto ga ne ostaviti na klupi. Nije me briga za rezultat, ali ovo se događa svake godine. Uvijek je isto", završio je Evra.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MangasColoradas
hahahhhahaahh,nema vise stimanja titula,uveden je VAR...ova sestica mi je bas dobro sjela,odo sad da gledam SAMPIONE kako trpaju Aston Villu,to ce biti slag na tortu,mada ce me Baho Topalbecirevic,stari navijac Uniteda smoriti.
5 17
bandit
Kloshari jedni Liverpool će opet da osvoji titulu, a vi ga samo možete lagano da dimite
2 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi