O rezultatu meča Andora - Engleska se priča: Umišljene zvijezde pognute glave su otišle sa terena

Veliko iznenađenje

O rezultatu meča Andora - Engleska se priča: Umišljene zvijezde pognute glave su otišle sa terena

Midhat Šljivak

Nevjerovatan kiks napravili su fudbaleri reprezentacije Engleske do 21 godine na gostovanju kod Andore.

Umišljenje mlade zvijezde Gordog Albiona vjerovale su da će lagano izaći na kraj sa slabašnim rivalom, ali su se na kraju prevarili. Meč je završen rezultatom 3:3.

Plastična trava je navodno to što je smetalo U21 selekciji Engleske. Na nju nisu navikli, pa je Andora uspjela da dođe do jednog boda i velikog slavlje.

Mlade nade Engleske su sa terena otišle pognute glave, a nastupili su u ovom sastavu:

Ramsdale; Aarons, R Williams, Panzo, B Williams; Dasilva (Bellingham 72), Davies; Jones (Hudson-Odoi), Eze, McNeil (Sessegnon 77); Surridge (Nketiah 72)

Top Komentari

Ade1987
Fudbal danas svako igra, ko god izađe na teren da se bori i da ne troši snagu na gluposti može do dobrog rezultata doći a Englezi nisu nikad imali jaku reprezentaciju, imaju dobre igrače ali kao kolektiv su nula
4 1
aldinsinan
Ljudi prosli grupu davno,****s Andoru. Andora igra i dobre kvalifikacije,5 bodova imaju. Dzabe se digla hampa
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi