Asmir Begović napustio reprezentativni kamp!

Nakon razgovora sa selektorom

Asmir Begović napustio reprezentativni kamp! · Ekskluzivno

A. Beganović

Iskusni reprezentativni čuvar mreže, Asmir Begović, nakon razgovora sa selektorom Dušanom Bajevićem, napustio je reprezentativni kamp i vratio se u Englesku, saznaje SportSport.ba. 

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine, sinoć je u okviru Lige nacija u Zenici remizirala sa Holandijom, a nakon ovog meča, kako je iz Fudbalskog saveza BiH potvrđeno za SportSport.ba, Asmir Begović je napustio reprezentativni kamp.

"Sinoć je nakon meča razgovarao sa selektorom i u dogovoru s njim je napustio kamp", kratko nam je rečeno iz Fudbalskog saveza naše zemlje.



Da li je Begović nezadovoljan svojim statusom ili se radi o nečem drugom u ovom trenutku ne znamo, no vjerovatno će u narednim danima mnogo toga biti jasnije.

Podsjetimo, nakon utakmica sa Sjevernom Irskom i Holandijom, našu reprezentaciju očekuje duel sa Poljskom u okviru 4. kola Lige nacija. 

Top Komentari

Opijum
Nije nase dijete svakako vec kanadsko i nek ide tamo odakle je i dosao.. samim postupcima mi se je jos vise zgadio. Svaki od ovih preko grane rodjenih da su mogli branit za druge reprezentacije rado bi to uradili, tako da nek je otišao šuft i nikad vise dabogda se ne vratio.
2 85
Nele.
On se i ranije bunio kad ne brani, ocekivano, supacki.
5 24

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi