"Mbappeu i Neymaru treba igrač kao što sam ja"

Ander Herrera tvrdi

"Mbappeu i Neymaru treba igrač kao što sam ja"

E. Škorić

Ander Herrera sutra će imati posebnu utakmicu budući da njegov PSG u Ligi prvaka igra protiv bivšeg kluba Manchester Uniteda, u kojem je proveo pet sezona.

Herreru vežu lijepe uspomene iz Manchestera, ali je sada fokusiran na utakmice u dresu francuskog prvaka.

"Što se tiče povijesti Manchestera i PSG-a, ne možete uspoređivati 142 godine povijesti (Manchester) s 42 (PSG ), ali način na koji je PSG rastao posljednjih godina bio je spektakularan. U 50 godina, Mislim da se ne može uspoređivati s drugom momčadi na način da je postala jedna od najboljih u Evropi", izjavio je veznjak.

O zvijezdama i koheziji PSG-ove ekiep, Ander Herrera je dodao: "U našem timu imamo sjajne zvijezde. No, bez želje da djeluju vrlo umišljeno, igrači poput Mbappéa ili Neymara trebaju igrače poput mene kako bi im pomogli da budu najbolji. Ne može svaki igrač reći da igra s nekim od najboljih svjetskih igrača".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tridesetjednogodišnjak se dobro uklopio u PSG i ove sezone je redovno igrao na mečevima Lige 1, a sutra očekuje da zagira protiv nekadašnjeg kluba u meču Lige prvaka.

Top Komentari

IMPERATOR
Jednom ga Neymar iz pristojnosti pozvao na rođendan i ovaj umislio da je neka zvijezda, hahahhaha. Halo frajeru, nisi ni svjestan koliko si nebitan.
3 0
Penderinos
Nemojmo se lagati, ti si zadnja rupa na sviralu kod Neya i Mpabbea
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi