Komitet za takmičenje podnio prijavu protiv Feđe Dudića!

Komitet za takmičenje podnio prijavu protiv Feđe Dudića!

A. Beganović

Komitet za takmičenje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine podnio je prijavu protiv trenera Veleža Feđe Dudića.

Prijava je, kako se navodi na stranici Fudbalskog saveza BiH podnesena zbog kršenje Kodeksa o ponašanju članova FSBiH i neprimjerenog i neodmjerenog komentarisanja u medijima, suđenja i takmičenja unutar Premijer lige BiH, po završetku prvenstvene utakmice 10. kola Premijer lige BiH, između Borca i Veleža.

Disciplinska Komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine je rješavajući ovu prijavu zatražila od trenera Veleža očitovanje, a Dudić je bio dužan do 16. oktobra dostaviti isto.

Na narednoj sjednici Disciplinske komisije trebala bi biti donesena odluka vezana za ovaj slučaj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, duel između Borca i Veleža imao je i svoje treće poluvrijeme s obzirom da su gosti bili nezadovoljni suđenjem glavnog sudije Miloša Gigovića, koji je od Komiteta za sudije dobio ocjenu 7.5 i nalazi se na "odmoru" od premijerligaških utakmica, a formu održava sudeći utakmice nižih rangova i omladinskih takmičenja.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
Ma ja, progovoriš javno istinu, odmah te savez i organizacija po uśima....avion im se srušio da Bod da !
35 6
istok24
Jel' moguće da se ovo dešava u mojoj državi. Ukradu te pred očima milion gledalaca i ništa ako skreneš pažnju na krađu dobiješ tužbu. Ja sam na strani Dudiću a savez treba otjerati iz država a ne s pozicija. Smradovi.
31 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi