Pogledajte brutalnu motivacionu poruku iz svlačionice HŠK Zrinjski

Imali su motiv više

Pogledajte brutalnu motivacionu poruku iz svlačionice HŠK Zrinjski

M. Šljivak

Nogometaši HŠK Zrinjski večeras su u gradskom derbiju na stadionu pod Bijelim brijegom porazili FK Velež s 3:1. 

Apsolutni junak derbija bio je Nemanja Bilbija koji je s tri pogotka uništio ambicije Rođenih, a mostarski nogometaši imali su i dodatnu motivaciju.

U svlačionici Plemića bio je zalijepljen papir na kojem su kombinirano stajali izvještaj o sinoćnjem napadu na 'Ultras pub', okupljalište navijača Zrinjskog, te druga slika na kojoj je pisalo jednostavno 'zgazite Rođene'.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svojevrstan je ovo odgovor gradskom rivalu koji je nakon trijumfa na svom stadionu otkrio fotografiju koja je dodatno motivirala igrače Veleža u utakmici protiv Zrinjskog.

Uglavnom, na mostarskom derbiju kao i prije i poslije njega nikada nije dosadno.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Bravo Zrinjski i IGRAJ DO KRAJA!!!
4 16
FG70
COPY-PASTE. Hoceli sta sami smisliti? Vidjeli 08.08.2020 od Dudica i njegove ekipe
15 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi