Policajci kod Mehe Bešića pronašli veliki nož, danas mu određen pritvor?

Nakon novog incidenta

Policajci kod Mehe Bešića pronašli veliki nož, danas mu određen pritvor?

E. Škorić

Meho Bešić, otac nogometaša Evertona Muhameda Bešića, ponovo je u centru pažnje.

Bešić je nastavio svoj sukob sa MMA borcem i ugostiteljem Fahrudinom Ferizovićem. Nedavno su se potukli na ulici, nastavili da se prozivaju, a protekle večeri je Meho ušao u Ferizovićev kafić i nasilnički se ponašao, barem tako piše Avaz. Na kraju je istjerao sve goste i konbare, pa je sam sjedio u objektu koji je u vlasništvu njegovog "rivala".

Bešić je zatim priveden nakon što je došla policija, a prijetnje smrću između Mehe i Ferizovića nastavljene su i pred predstavnicima policije.

Uhapšenom ocu bh. reprezentativca određen je pritvor u trajanju od 30 dana od strane Kantonalnog tužilaštva i on je danas u 13:30 sati prevezen u Tuzlu gdje će odslužiti kaznu.

Također, navodno je kod Mehe Bešića pronađen veliki nož kada su ga policajci zatekli u kafiću u kojem je sjedio sam čekajući Ferizovića, ali ove informacije za sada su nezvanične.

Top Komentari

nedoni46
pustite ih nek ubiju jedan drugog, neces se drugacije ni rijesit seljakluka
9 2
semirM
Ja mislim da je ovo informacija vise za crne hronike nego za jedan of boljih ako ne i najbolji sportski portal koji u zadnje vrijeme sve vise pise o temama koje se ne ticu sporta
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi