Kakva mašina: Pogledajte zvijer od 400.000 eura sa kojom Miralem Pjanić dolazi na trening
Foto - Screenshot

Ljubitelj skupih automobila

Kakva mašina: Pogledajte zvijer od 400.000 eura sa kojom Miralem Pjanić dolazi na trening

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić stigao je proteklog ljeta u Barcelonu.

Reprezentativac BiH se još uvijek navikava na novi klub, ali ono čime je za sada najviše privukao pažnju navijača katalonskog tima je njegov Ferrari.

Radi seo Ferrariju 488 Pista Spideer vrijednom gotovo 400.000 eura i radi se o zaista nevjerovatnom automobilu.

Pokreće ga V8 motor od 710 konjskih snaga, a brzinu od 100 km/h dostiže za 2.9 sekundi.

Pogledajte izgled Ferrarija, ali svakako treba istaći da mu ovo nije jedini u kolekciji i da se nedavno počastio i Mercedesovim džipom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realno_govoreci
Na sebi radio i sebi zaradio!
13 3
milozadrago
nije ukrao zaradio trudio se a vama sto smeta zaboli nekog neka stvar. i Bakir ima vilu na poljinama vrijednu 2.2 miliona km e to me nervira jer je to od mog i vaseg novca.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi