Amar Osim čestitao igračima na dobroj igri i komentarisao drugi gol: Nesretno, neću više ništa reći

Trener FK Željezničar

Amar Osim čestitao igračima na dobroj igri i komentarisao drugi gol: Nesretno, neću više ništa reći

M. Šljivak

FK Željezničar je danas ponovo razočarao navijače.

Tim sa Grbavice je poražen u Krupi na Vrbasu sa 2:1 i tako su porazom okončali 2020. godinu.

Amar Osim nikako ne može biti zadovoljan, ali je pohvalio svoj tim za igru u drugom poluvremenu.

"Dobar start, ali nismo to uspjeli iskoristiti i nakon 20 minuta smo pokazali slabosti u odbrani. Napravili smo glupost u finišu, ostali sa igračem manje"; rekao je Osim za Moja TV i dodao je:

"Drugo poluvrijeme nemam šta reći, seljački smo počeli igrati, što i treba po ovakom terenu. Primili smo nesretno drugi gol. Nesretno, neću više ništa reći. Krupi čestitam na zasluženoj pobjedi, svojim igračima na drugom poluvremenu jer su bili bolji. Polusezona je odigrana u teškim okolnostima i osvojili smo dosta bodova u takvim okolnostima. Sad je pauza, skupit ćemo se i u nastavku ćemo pokazati neke stvari koje nismo u ovom", poručio je Osim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Krupe Siniša Mrkobrada je presretan zbog tri boda.

"Teška pobjeda. Nismo mi ništa slabije igrali ni u prethodnim utakmicama. Danas smo imali malo više sreće i hrabrosti. Isplatilo nam se. Idemo zadovoljniji na odmor. Predstoji nam muktorpnih nekoliko mjeseci. Nadamo se opstanku", poručio je trener Krupe.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bordobjeli
Amar ostani, pusti dušmanske priče...
16 2
Miky007
A sta bi reko sviju ti eto? Nije penal jel? Pa retardinjo jedan nismo coravi, vidjeli smo cist penal ko suza i dvostruko igranje rukom! Sta ti hoces, da ti se poklanja nesto?
12 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti