Mikel Arteta: Pozicija na tabeli nije realan prikaz našeg kvaliteta
Foto - EPA

Menadžer Arsenala

Mikel Arteta: Pozicija na tabeli nije realan prikaz našeg kvaliteta

Midhat Šljivak

Mikel Arteta ne smatra da je Arsenal tim za donji dio tabele u Premiershipu.

Topnici su trenutno na očajnom 15. mjestu i u nizu su od sedam utakmica bez pobjede, a menadžer Mikel Arteta tvrdi da je njegov tim izgubio mnoge susrete u kojima je bio mnogo bolji na terenu.

Nakon poraza od Evertona na Goodisonu od 2:1 Arteta je rekao:

"Kada ste na ovom mjestu uobičajeno je da vas druge ekipe razbijaju. To se nama ne događa. Mi smo često bolji i dominantniji na terenu i pozicija na tabeli ne prikazuje realno stanje", poručio je Arteta.

Arsenal za sedam dana ima još jedan težak izazov i čeka ih veliki derbi protiv Chelseaja.

Mesut Ozil ostavio komentar nakon poraza Arsenala: Rekao je dovoljno...

Posljednji poraz Arsenala stigao je večeras na Goodison Parku od Evertona. Bilo je 2:1, a sve ono što se dešava u klubu izuzetno je razočaravajuće za njemačkog fudbalera Mesuta Ozila.

On se nakon meča oglasio na Twitteru i samo je ostavio emotikone slomjenog srca i suza i kao da je taj način želio saopštiti da mu se srce slama zbog Arsenala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ozila je menadžer Mikel Arteta otpisao i na njegove usluge više ne računa, a vidjet ćemo hoće li u januaru otići iz kluba.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Ti si najgori treneri u historiji Arsenala
7 1
Joco89
U pravu si Arteta, nije pravi prikaz. Trebalo bi da ste odma ispred Šefilda. To je vaš maksimum.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi