Fejsal Mulić skinuo majicu i pokazao mišiće: Ovo je najmanje od dizanja tegova

Veležov napadač se odmara u Novom Pazaru

Fejsal Mulić skinuo majicu i pokazao mišiće: Ovo je najmanje od dizanja tegova

E. Škorić

Premijerligaški klubovi već danima su na odmoru, pa je tako i Fejsal Mulić odlučio da se vrati kući u Novi Pazar.

Nakon sjajne polusezone u Veležu, Mulić ima priliku sada više vremena provoditi s porodicom, rodbinom i prijateljima s kojima je jako vezan. Uz to, često postavlja objave na Instagramu na kojima se jasno vidi da mu nikada nije dosadno.

Također, objavio je i jednu fotografiju na kojoj je istakao svoje mišiće. Označio je dvojicu prijatelja i poručio: "Ovo je najmanje od dizanja tegova".

Ovaj 203 centimetra visoki napadač zabio je devet golova, a sada je došlo vrijeme i za mali odmor, dok će sredinom januara morati ponovo da se vrati u Mostar i da počne pripreme za drugi dio sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež nakon uspješne polusezone ima visoke ambicije, ciljat će ka Evropi, a za to mu treba pravi Mulić. Spreman i fokusiran do kraja, a s sudeći po najnovijoj objavi na Instagramu - neće biti problem.

Top Komentari

Haroni
Fejsal Mulić aka Kristijan Gloubović. Samo jako crveni brate, i da odvedeš naš Velež na evropsku scenu.
6 3
Penderinos
Pustio bradu odmah finiji
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi