Fudbalska reprezentacija BiH u četvrtak bi trebala dobiti novog selektora

Zakazana sjednica IO

Fudbalska reprezentacija BiH u četvrtak bi trebala dobiti novog selektora · Saznajemo

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine novog selektora mogla bi dobiti u četvrtak, odnosno 21. januara.

Naime, kako SportSport.ba sazanje za četvrtak je zakazana sjednica Izvršnog odbora na kojoj će se raspravljati o imenu nasljednika Dušana Bajevića.

Na protekle dvije sjednice na kojima se raspravljalo o imenu novog selektora našeg nacionalnog tima članovi Izvršnog odbora zbog nejedinstva nisu glasali, no ovaj put kako saznajemo tako neće biti.

Glavni kandidat za preuzimanje fudbalske reprezentacije BiH je bugarski stručnjak Ivaylo Petev koji je od Komisija za izbor selektora u sastavu Ivan Beus, Milrad Sofrenić, Vico Zeljković, Irfan Durić i Elvedin Begić (nije bio prisutan) dobio najviše glasova, a kao mogući nasljednik Dušana Bajevića spominje se i nekadašnji reprezentativac naše zemlje Sergej Barbarez.

Da li će Petev ili Barbarez dobiti povjerenje čelnika bosanskohercegovačkog fudbala saznat ćemo u četvrtak. 

Top Komentari

Sarajlija46
Ma j***o ovo.Nek se j**u i oni i igraci i selektor i sastanci
15 0
Ajax11
Vico je tu da baš uništi sve oko repke ! Njima nikada nece biti u interesu, da se BiH razvija!
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi