Sve spremno za povratak: Pogledajte novoizgrađenu vilu Edina Džeke u Sarajevu

Izgleda zaista impresivno

Sve spremno za povratak: Pogledajte novoizgrađenu vilu Edina Džeke u Sarajevu

E. Čaušević

Najbolji bh. fudbaler Edin Džeko u nekoliko navrata je izjavio da mu je cilj da se s porodicom vrati u Sarajevo nakon što završi karijeru.

Džeko već nekoliko godina s porodicom živi u Rimu i ne krije da ovaj grad nudi sve što mu treba, ali priznao je da ozbiljno razmišlja o tome da se nakon završetka karijere vrati u rodni grad.

Da su to itekako ozbiljni planovi pokazao je video Džekine vile koja je završena nedavno u sarajevskom naselju Višnjik, prenosi klix.ba.

Radi se o vili koja ima četiri sprata i bit će dom porodice Džeko u budućnosti. Vila koja nosiv naziv "Vila E" je dosta intimnog karakter i sigurno da je bh. napadaču najbitnije da on i porodica imaju potrebni mir.

Jasno je da se radi o najmodernijem izdanju ove vile i da Dijamant nije štedio novac kako bi u budućnosti on i njegova porodica imali sve što im je potrebno za život u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

Lordiox1
Svaka cast ovo si zasluzio
13 0
Hix
Klasican bosanac tamo zivi a ovdje gradi
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi