Ramović nezadovoljan ponuđenim uslovima

Danas nije bilo dogovora

Ramović nezadovoljan ponuđenim uslovima · Saznajemo

Edmir Škorić

Sinan Ramović posjetio je danas Grbavicu, razgovarao je s menadžerom Željezničara Amarom Osimom, ali do dogovora nije došlo.

Ramović je u ljeto 2020. godine napustio Željezničar i zapustio se u Švicarsku, ali ove zime je postao slobodan i sada je opet moguć njegov povratak u Premijer ligu.

Iako je privukao pažnju nekolicine ambicioznih timova, najizglednija je ipak bila opcija povratka u Dolinu ćupova. Ramović je danas došao na razgovor s Osimom, ali nezadovoljan ponuđenim uslovima, nije prihvatio da opet obuče plavi dres.

Još uvijek njegov odgovor nije konačan, ali u narednih dva-tri dana situacija će biti potpuno jasna. Iako se spominjalo da bi Ramović mogao na Koševo, od toga definitivno nema ništa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo da je Ramović sa Željom osvojio Kup BiH i to mu je jedini trofej.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ramovicu dodji u FK Sarajevo tu si dobrodosao, ali drugo kao najvaznije, bit ce onda da je FK Sarajevo oteo transfer Zeljeznicaru.
4 59
TSS
Zar on nije odbio 10 milja od Sarajeva, samo da bi dosao u zelju? Hahahahahahahahahaha
39 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi