Zmajići dva puta vodili u Podgorici, ali ipak ostali bez pobjede na startu kvalifikacija

Remi s Crnom Gorom

Zmajići dva puta vodili u Podgorici, ali ipak ostali bez pobjede na startu kvalifikacija

E. Škorić

Mlada nogometna reprezentacija BiH je danas u Podgorici remizirala s Crnom Gorom (2:2).

Izabranici Slobodana Starčevića imaju tešku grupu, ali s obzirom i na smjenu generacije, bilo je jasno da neće lako danas u Podgorici. Izgledalo je da bismo mogli do pobjede, dva puta smo imali prednost, ali ne i pobjedu na kraju.

Loše smo otvorili meč, izgledali smo uplašeno, što srećom Crnogorci ne koriste. Ipak, nakon nekih 25-30 minuta igre u grču, oslobodili smo se, a najbolje šanse imali smo preko Hasića, čiji je udarac izblokiran, dok je Šehićeva 'bomba' odsjela na okviru domaćeg gola.

U nastavku prava golijada, kada se to nije očekivalo. BiH je povela u 49. minuti autogolom Krstovića, nakon centaršuta Gazibegovića iz kornera. Sedam minuta kasnije bizaran autogol Barišića za 1:1.

Dvije minute nakon nesretnog autogola Barišića, stižemo opet do vodstva. Savić je uposlio Bašića, koji sjajno pogađa za 2:1.

Crna Gora je uspjela u 68. minuti doći ponovo do izjednačenja. Ražnatović je sjajnim udarcem lobovao Azura Aljkanovića. To je ujedno bio i posljednji gol na meču.

Oglasi

U preostalih 20 minuta pokušavali smo i treći put tresti mrežu Crnogorca, ali nažalost nismo uspjeli, pa smo osvojili samo bod iako smo dva puta vodili. Dobru šansu za pobjedu nije iskoristio Mašić čiji udarac u 86. minuti brani golman domaćih Popović.

U narednom kolu, tek u septembru, naša selekcija će ugostiti Republiku Irsku, dok Crna Gora početkom juna gostuje Luksemburgu.

Crna Gora - BiH 2:2

Crna Gora: Popović, Milić, Obradović, Babić, Ražnatović, Brnović, Matanović, Janjić, Pešukić, Striković i Sijarić.

Bosna i Hercegovina: Aljkanović, Šehić, Barišić, Savić, Gazibegović, Santrač, Đokanović, Dedić, Hasić, Savić i Mehanović.

Top Komentari

Tas14
Hasić, Gazibegović, Dedić, Savić i Đokanović su vrhunski
15 1
E.Car
Ako smo mislili nešto napraviti u ovoj grupi ovdje smo morali pobjediti.
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi