Oglasio se igrač Radnika: Dokle više...

Miladin Filipović o odluci Miloša Gigovića

Oglasio se igrač Radnika: Dokle više...

M. Šljivak

Borac je večeras u Bijeljini savladao Radnik sa 3:1.

Domaći fudbaleri i stručni štab nisu bili zadovoljni suđenjem u ovom meču, a posebno su bijesni bili nakon penala kojeg je sudija Miloš Gigović pokazao u 58. minuti meča.

Miladin Filipović bio je u duelu za Goranom Zakarićem. Gigović je vidio prekršaj defanzivca domaćeg tima i pokazao je na bijelu tačku.

Razbijesnilo je to domaće, a nakon utakmice oglasio se defanzivac domaćeg tima koji je na Instagramu poručio.

"Dokle više?! Za koga i zašto ga igramo?", pita se Filipović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik će do kraja sezone voditi veliku bitku za ostanak u društvu najboljih, a iza njih su trenutno samo Olimpik i Krupa.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

tcity055
Trebalo je na vrijeme spriječiti Vicu da se dokopa položaja
42 2
starmac
BRAVO.Svaka čast!Čisti lopovluk.
29 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi