Neredi u Mostaru: Huligani divljali gradom, čuli se i pucnji

Neredi u Mostaru: Huligani divljali gradom, čuli se i pucnji

Edmir Škorić

Protekle noći došlo je do nered u Mostaru, a koji su po tvrdnjama lokalnog stanovništva izazvani od strane navijača HŠK Zrinjski. Iz policije su za Klix kazali da je u toku hapšenje učesnika.

Ultrasi su se navodno sukbli s civilima, a postoji i video snimak na kojem se vidi kako grupa trči mostarskim naseljem Donja Mahala prema nepoznatim osobama. Sve je popraćeno bakljadom, pucnjevima i psovkama i sve se odvijalo u policijskom satu.

Situacija se u međuvremenu smirila, a policija radi na privođenju učesnika ovog incidenta. Kasnije je stigla inforomacija da su privedene tri osobe i da je počinjena značajna materijalna šteta na imovini stanovništva. 

Pretpostavlja se da ima i povrijeđenih, ali ta informacija nije zvanično potvrđena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

[twitter]https://twitter.com/herzogg96/status/1386085654237417473[/twitter]

Top Komentari

Higi
Sve jasno kao dan. Na snimci su Ultrasi koji se spustaju sa bulevara . I deru se hajde hajde hajde i vraćaju se nakon 3 sekunde. Neki se levat izgubio dok je bjezo i usao u sokak . Ubili hljeb/kruh u njemu . Vi ste stvoreni samo za degenek Ultra Maratonci !!!!
28 3
user1571956549
Covicevi puleni treba im mame i seke hebati za sva vremena
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi