Pjanić bi mogao napraviti "egzotični" transfer, navijače je već uhvatila euforija

U Barceloni se nije proslavio

Pjanić bi mogao napraviti "egzotični" transfer, navijače je već uhvatila euforija

Admin Čaušević

Miralem Pjanić bi na ljeto mogao slijediti put mnogih zvučnih imena koji su se tokom karijere otisnuli na egzotičnu destinaciju. 

Arapsko polustrvo i zemlje Perzijskog zaljeva su posljednjih deceniju i više postali mamac za mnoge fudblere, prvenstvo zbog odličnih finansijskih ponuda.

Ako je vjerovati pisanju lista Al Bayan iz Ujedinjenih Araspkih Emirata i Pjanić bi uskoro mogao zaigrati na Arapskom polustrvu, tačnije u ekipi Al Nassr FC.

Al Nass FC je navodno stupio u ozbiljne pregovore s bh. reprezentativcom, a među brojnim navijačima ovog kluba je zavladala nevjerovatna euforija.

Na društvenim mrežama se već prave montaže Pjanića u dresu ovog kluba, mnogi su mu i poželjeli dobrodošlicu, a neki slave kao da je transfer već završen. I sam Pjanić je dao povoda Saudijcima objavom da će uskoro doći u tu zemlju.

"Jedva čekam da vidim ove lijepe ljude. Mi smo braća", napisao je bh. reprezentativac što je bio okidač za euforiju među navijačima Al Nassra.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/ic7__y/status/1391258495694032901[/twitter]

Pjanić je na marginama u Barceloni, priliku za igru nije dobio već sedmicama, a teško da će zaigrati i do kraja sezone obzirom da Ronald Koeman insistira na drugim igračima.

Iskusno veznjak se već neko vrijeme povezuje s odlaskom sa Nou Campa, ali su se uglavnom spominjale ponude iz Engleske, tačnije od Manchester Cityja i Evertona.

Pjanić ima 31 godinu i pred njim je sigurno još nekoliko sezona vrhunskog fudbala pa se iz tog ugla gledišta eventualni odlazak u Saudijsku Arabiju svakako čini nelogičnim.

Bivši fudbaler Juventusa i Rome ove sezone nema niti jedan gol ili asistenciju. Podaci su to o koje nije niko mogao ni zamisliti, pogotovo na njegovu reputaciju što je najbolji pokazatelj razočaravajuće sezone za bh. asa.

Inače, Al Nassr je jedan od najvećih i najbogatijih klubova u Aziji pa bi Pjanić sigurno zaradio odličan odlazak u slučaju eventualnog odlaska u redove višestrukog prvaka Saudijske Arabije.

Top Komentari

Meazza
Mozda ste vi iz Luksemburga braca.Mi pravi Bosanci nismo i ne zelimo biti braca tog smeca.
18 12
Shik
Svasta.Pjana ode u drugi plan.A tema je braca i boziji robovi.A mismo kao primjer kako treba bracu pomagati.Za kladionice se uvjek ima i daje,a za nemocnog brata nejma.I tako daleko vidimo i znamo a ispred kuce svoje nevidimo.Neodnosi se na sve ovo.Cast onima koji dijele i kad manje sebi ostave.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi