Miralem Pjanić ima dvije fantastične ponude za odlazak iz Barcelone
Foto - Instagram

Napušta Barcelonu?

Miralem Pjanić ima dvije fantastične ponude za odlazak iz Barcelone

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić (31) nije se naigrao u Barceloni ove sezone.

Iskusni 31-godišnji veznjak ne dobija previše šanse od Ronalda Koemana i uveliko se priča o njegovom odlasku iz kluba, a to bi se vrlo lako moglo desiti.

Katalonski list Sport u svom današnjem izdanju donosi informaciju kako Pjanića žele dva kluba, a to su Inter i Chelsea.

Novi prvak Italije Inter želi dodatno pojačati tim za narednu sezonu u kojoj će imati ogroman izazov da odbrane Scudetto i Antonio Conte vidi bh. veznjaka kao idealan dodatak svom timu.

Također, Thomas Tuchel bi rado Pjanića vidio u Chelseaju. On bi donio potrebno iskustvo mladom timu Chelseaja i njemački stručnjak će pokušati da ga angažuje.

Oglasi

Treba svakako napomenuti da je prije nekoliko dana Mundo Deportivo objavio vijest kako i Pep Guardiola želi Pjanića u Manchester Cityju i bit će veoma interesantno vidjeti hoće li Miralem napustiti Camp Nou nakon samo jedne sezone.

Njegov boravak u Barceloni nije protekao onako kako se bh. fudbaler nadao. U nemilosti je Ronalda Koemana koji više ne računa na njegove usluge.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine nastupio je u 28 utakmica ove sezone i na terenu je proveo samo 1265 minuta. Nije imao učinka u ovim utakmicama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Posljednji meč Pjanić je odigrao još u martu protiv PSG-a. Koeman ga nakon toga nije koristio i očigledno da je iskusni veznjak kod Nizozemca otpisan.

Podsjetimo, Pjanić je u Barcelonu stigao iz Juventusa u ljeto prošle godine u razmjeni za Arthura Mela, a u karijeri je još igrao za Romu, Lyon i Metz.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehinaldo
Chelsea ima istog tipa igraca jorgina i sad kao pored njega i onakvog veznog reda kupuju pjanica bgt se ne brukaj kakav pjanic u italiju moze i ako je istina da ga inter hoce nek ide bez plate bolje mu je
0 13
C.Banks
Pjanic je bio igračina, steta što je nazadovao zadnju godinu. Imam osjećaj da će se opet Pjanke vratit u top formu. Ako bude tako onda je svejedno ili otisao u Englesku, Italiju, ostao u Španiji
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije