Buljubašić podnijela ostavku, ostavka odbijena

Kasum otkrio na press konferenciji

Buljubašić podnijela ostavku, ostavka odbijena

Endin Čaušević

Na stadionu Koševo trenutno je u toku press konferencija FK Sarajevo povodom dešavanja u bordo klubu u posljednjem periodu.

Bordo klub zakazao je jučer press konferenciju nakon nemilih scena i upada grupe navijača na trening u Trening centru u Butmiru, gdje je došlo do fizičkog obračuna i zbog čega je nekoliko igrača čak spremno da napusti klub.

Novinarima i javnosti se prvo oglasio većinski vlasnik Nguyen Hoai Nam, a nakon toga riječ je uzeo Upravnog odbora kluba Damir Kasum.

Kasum je poručio da je njegov mandat i mandat cijelog UO uvijek na raspolaganju.

Također, otkrio je da je generalna direktorica Sabrina Buljubašić prije 14 dana podijela ostavku, ali je ona odbijena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Gospodin Nam ima našu ostavku kada god želi u bilo koje doba. Gospođica Buljubašić je ponudila ostavku prije 14 dana, a Nam je to odbio. Smatram da smo uspjeli reducirati da sa Namom komuniciramo samo ja i ona", rekao je Kasum.

Nakon toga oglasio se i član UO Hajdrudin Kapetanović koji je poručio da će ponuditi svoju ostavku u junu iz moralnih razloga.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Hahahaha cirkus Kolorado , jedna ruka u UO pere drugu
10 0
Adi2019
Svi podnesete ostavke I zdravo
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi