Džanan Musa više nije košarkaš Efesa!

Pregovara s drugim klubovima

Džanan Musa više nije košarkaš Efesa! · Saznajemo

E. Čaušević

Mladi bh. košarkaš Džanan Musa početkom ove godine stigao je u turski Efes, ali se u Istanbulu nije dugo zadržao.

Musa je u Efes stigao nakon što su ga Brooklyn Netsi trejdovali u Detroit Pistonse gdje nije dobio šansu da se dokaže.

Mladi bh. košarkaš nakon toga odlučio se vratiti u Evropu, te je dogovorio saradnju s Efesom.

Efes je ove sezone briljrao u Euroligi gdje su uspjeli da dođu do titule prvaka Evrope, ali nažalost Musa se nije naigrao u ovom takmičenju.

Također, Musa je osvojio i titulu prvaka Turske s ovim klubom, ali sigurno je da nakon kraja sezone nije mogao biti zadovoljan svojom minutažom.

Zbog toga je Musa obavio razgovore s čelnicima Efesa i kako saznajemo iz izbora bliskih igraču raskinuo je sporazumno saradnju s turskim klubom, te će od naredne sezone sreću potražiti u nekom drugom klubu.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Također, potvrđeno nam je da Musa na stolu ima već nekoliko ponuda, te da njegov menadžer Miško Ražnatović razgovara s nekoliko klubova. Musa je donio odluku da promijeni sredinu jer je jasno da u Efesu nema prostor za igru, te je cilj da pronađe klub u kojem će imati dovoljnu minutažu naredne sezone

Musa se trenutno nalazi na odmoru, a ime novog kluba trebalo bi biti poznato veoma brzo. Bh. košarkaš je imao ugovor do ljeta 2023. godine s Efesom, ali je na kraju saradnja raskinuta na sporazuman način.

Top Komentari

Dzambo
Ustat pa reći MIRZA TELETOVIĆ. A svi smo ga pljuvali u Mejdanu
48 1
ragge
Mlad si, vrijeme je na tvojoj strani.. pokaži šta znaš, vjerujem da imaš kvalitet
19 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi