Pravi potez Dudića i odmah vodstvo Veleža

Brandao asistirao, Georgijević zabio

Pravi potez Dudića i odmah vodstvo Veleža

M. Šljivak

Velež je u 49. minuti poveo protiv Posušja sa 1:0.

Brazilac Brandao koji je ušao na poluvremenu fenomenalno je uposlio Dejana Georgijevića, a ovaj zabija gol za prednost Veleža od 1:0.

Rođeni su dominirali tokom kompletnog prvog poluvremena. Dva gola su im poništena, ali otpor gostiju slomljen je na samom otvaranju drugog poluvremena.

Uvođenje Brandaa bio je odličan potez Feđe Dudića. Brazilac se sjajno izborio za prostor i još bolje je proigrao Georgijevića koji postiže prvi gol za Velež u ovoj sezoni Premijer lige.

I nakon gola domaći tim nastavlja sa napadima i neće biti nikakvo čudo ako bude još golova.

Rođeni su prošle sezone igrali fenomenalno i nakon 33 godine su izborili plasman u Evropu.

Zbog evropske utakmice sa AEK-om trener Rođenih Feđa Dudić prinuđen je u ovom susretu poprilično promijeniti ekipu i odmoriti neke od prvotimaca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dudić se odlučio za ove fudbalere:

Kačavenda, Zubanović, Radović, Zvonić, Zeljković, Pršeš, Anđušić, Ovčina, Georgijević, Isić, Radovac.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
I bilo je samo pitanje vremena. Forzzaaaa
3 0
Harcos
Dudlić je mađioničar.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi