Mbappe saopštio odluku Mauriciju Pochettinu
Foto - EPA

Dešava se nešto veliko u Parizu

Mbappe saopštio odluku Mauriciju Pochettinu

Midhat Šljivak

Kylian Mbappe navodno je saopštio treneru PSG-a Mauriciju Pochettinu da neće produžiti ugovor sa klubom.

Mbappe sa pariškim velikanom ima ugovor do ljeta naredne godine, a Marca piše kako sjajni napadač nema namjeru da potpiše produžetak saradnje.

To jasno znači da Mbappe želi otići iz PSG-a u ljeto naredne godine. Ako se to desi otišao bi kao slobodan igrač i Parižani bi bili u velikom gubitku.

Podsjetimo, PSG je 2017. godine doveo Mbappe na posudbu iz Monaca, a godinu dana kasnije isplatio je Kneževima čak 180 miliona eura za njegove usluge.

Činjenica da bi mogao otići besplatno sasvim sigurno se neće dopasti timu sa Parka Prinčeva jer su oni bili sigurni da će Mbappe ostati ili da će ga barem prodati za ogromnu cifru.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sjajni francuski napadač najviše se povezivao sa odlaskom u Real Madrid, a povezivao se također i sa Liverpoolom

Kylian Mbappe je tokom četiri godine u Parizu odigrao ukupno 171 meč i postigao je 132 pogotka za Svece.

Top Komentari

Emin_Podzic
Ako bude pametan neka se hvata madrida
13 7
Medo-Brundo
Tuzla City majka
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi