Letjele su čaše, stolice... Kako su ispraćeni igrači Sarajeva sa Koševa

Nakon još jednog poraza

Letjele su čaše, stolice... Kako su ispraćeni igrači Sarajeva sa Koševa

E. Škorić

FK Sarajevo poraženo je večeras od Zrinjskog na Koševu čime je dodatno produbljena kriza bordo kluba.

Poraz možda i ne bi bio toliko bolan, da igrači Sarajeva nisu razočarali i igrom i zalaganjem. Nakon sada već trećeg domaćeg poraza u nizu, navijači više nisu imali strpljenja ni za igrače. Istina, prvo su sa terena gostujuće igrače i sudije ispratili salvama uvreda, gađali čašama i drugim predmetima, a onda je dio navijača zvižducima ispratio bordo igrače, dok im je dio davao podršku.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MethodMan
Ne razumijem gađanje igrača Zrinjskog, umjesto svoje balerine oni ljude koji su dosli I pošteno odradili utakmicu
20 4
SonPen1946
Ne ofirajte, igraci su ispraceni aplauzim, barem veci dio istoka je ispratio aplauzom!!!
10 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi