Dudić: Surovo smo kažnjeni

Trener Rođenih

Dudić: Surovo smo kažnjeni

E. Škorić

Velež je večeras izgubio s 4:1 od Elfsborga na Grbavici i tako se oprostio od Evrope.

Rođeni su imali velikih 1:1 u Švedskoj, no nažalost u revanšu nije bilo onako kako smo svi željeli.

"Bili smo surovo kažnjeni za svaku našu grešku. Definitivno previsok rezultat. Mi smo igrali, Elfsborg je davao golove. To možda u našoj ligi ne bi prošlo, ali ovdje smo bili jako surovo kažnjeni. Taman kada smo uspostavili incijativu, primamo drugi gol iz njihovog drugog napada. Nismo znali da reagujemo kako trebamo", rekao je Dudić, dodavši:

"U svlačionici smo vjerovali da možemo. Plan je bio da u prvih 10-15 minuta postignemo jedan pogodak i da dignemo publiku. I onda kada smo trebali dati gol, greška kao iz najgorih filmova. Nemam momcima na čemu da zamjerim bez obzira na te individualne greške".

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

"Ova publika je nevjerovatna, jednostavno da plačeš. Bilo je lijepo, bajka je dugo trajala. Naježio sam se od prve minute večeras. Hvala navijačima na svemu, na ovom navijanju i nakon 0:4 i 1:4. Ljudi vole Velež, žive za njega i danas su to pokazali", istakao je trener Rođenih.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
EVO DOKAZ DA VAM CIJELO VRIJEME PISEM ISTINU O OVOJ NAKARADI KOJU NEKI NAZIVAJU FK VELEZ. ''Izetbegović, Konaković, Čampara, Nikšić na tribinama navijaju za svoj politicki projekat i vjestacku rvorevinu''
2 6
arbajram
Glupe greške, ali jbg, život ide dalje, a na tim greškama se uci. Sve u svemu, bravo Velež, i dalje smo ponosni na vas
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi