Ljepotice na ratnoj nozi zbog maramice Lionela Messija

Za rubriku vjerovali ili ne

Ljepotice na ratnoj nozi zbog maramice Lionela Messija

Midhat Šljivak

Brazilski model Luana Sandien tvrdi da je ponudila čak 600.000 dolara za maramicu koju je Lionel Messi koristio na oproštaju od Barcelone.

Ona je imala namjeru da se fotografiše gola sa maramicom koja se našla u prodaji, ali je oglas sa stranice na kojoj se nalazio jednostavno nestao.

"Ponudila sam 600.000 dolara da dobijem Messijevu maramicu, ali nakon toga oglas je nestao. Ponudila sam više od pola novca koji sam zaradila jer sam vjerovala da ću da pobijedim, ali onda nakon te ponude oglas je samo nestao", rekla je Luana i dodala je:

"Ne znam šta se desilo i da li je neko kupio ovu maramicu ili je sve to bila samo neka šala. Planirala sam da gola poziram s tom maramicom, ali se nažalost to neće desiti".

Nakon što je Luana dala ovu izjavu oglasila se poznata navijačica Lionela Messija Suzy Cortez.

Čuvena pobjednica Miss BumBum takmičenja je opčinjena je Messijem, a tvrdi da Luana samo želi slavu na račun Barcelone i Lea.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CShQ03rLth6/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CShQednLlXw/[/instagram]

Suzy je već kupila dres PSG-a sa brojem 30. Prozvala je protivnicu kako je lažna i ponovo je pokazala divljenje prema Messiju.

Cortez je ranije skidala sve sa sebe zbog Messija i ona je njegov najveći fan.

Top Komentari

BogatiDijasporac
Oj guzova, Allahu. Mudo mi k'o breskva oteklo :)))
5 1
user1607583679
Tuco bi je kao kamenje na golom otoku ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.