Dudić: Dešava nam se smušenost

Trener Rođenih

Dudić: Dešava nam se smušenost

E. Škorić

Velež je u sedmom kolu Premijer lige BiH na svom terenu savladao ekipu Leotara sa 2:1.

Trener Feđa Dudić mora da bude zadovoljan rezultatom iako postoje stvari koje smatra da njegovi igrači treba da poprave.

“Dva različita poluvremena, jedno kako znamo i trebamo, dali smo dva gola i imali puno šansi, a onda u drugom poluvremenu primamo gol iz prekida. Radimo, vježbamo, ali smušenost nam se dešava. Nastala je panika, a na kraju pobjeda i to je najvažnije. Tri boda i idemo na zasluženu pauzu. Bitno nam je ovo da se priključimo ekipama u vrhu, a sada se pripremamo za ono najbitnije, a to su derbiji s pet ekipa iz vrha tabele”, rekao je Dudić.

Veležu stiže Sarajevo nakon reprezentativne pauze i to će svakako da bude jako zanimljiv meč.

Top Komentari

Pikachu11
Feđa pusti komentare i medije ko im yebe mater neka pisu sta god hoce. Evidentno je da imamo problem sa NAMETNUTIM pravilom da u21 igrac mora igrati u nas trenutno niti jedan ne zasluzuje da igra u prvih 11 zato kada vec postoji rupa u zakonu mijenaj jednog igraca do 21 godine odma na startu ko ga yebe sta drugi misle i sta ce mediji pisat.
8 2
rame
Pod HITNO dovesti dva mlada igraca, Salcin je samo uzeo mjesto Dariu zbog godista ne zbog igre. Dovesti jednog stopera mladeg i golmana.Bola kupite dobre igrace imate sad love !
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi