Horde zla: Desio se značajan pomak!

Prokomentarisali promjene u rukovodstvu kluba

Horde zla: Desio se značajan pomak!

S. Mlaćo
Navijači Sarajeva u duelu protiv Leotara u petak žestoko su prozivali čelnike kluba.

Već jučer održana je Skupština FK Sarajevo na kojoj je klub dobio novog predsjednika, ali i nove članove Upravnog i Nadzornog odbora.

Za novog predsjednika izabran je Ismir Mirvić koji je na ovo mjesto došao umjesto Damira Kasuma. Hajrudin Kapetanović ostao je u novom Upravnom odboru kluba, dok je Elvir Lemeš otišao iz istog. U novi Upravni odbor ušla je i Jasmina Suljović.

Imenovan je Nadzorni odbor koji čine Adrian Cottman, poslovni partner Ismira Mirvića, Jaleel Rasheed kao predstavnik Vincenta Tana i predsjednik NO, te Merisa Peco - Čukurija, dugogodišnja uposlenica kluba u sektoru finansija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Horde zla su se oglasile tim povodom i pozvale sve svoje članove na derbi u srijedu protiv FK Željezničar. Meč se igra u 20:30 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase.

“Obavještavamo vas da se na jučerašnjoj sjednici našeg kluba desio značajan pomak koji je vezan za naše zahtjeve o ostavkama Valentina Ilievskog i Sabrine Buljubašić. Kao i na početku sezone, napominjemo da su dobra (loša) igra, dobri (loši) rezultati, dobre (loše) uprave prolazne, dok je FK Sarajevo za nas neprolazno. Ovim putem pozivamo sve navijače našeg kluba da dolaskom na matičnu tribinu sjever nosimo naš voljeni klub do pobjede“, stoji u objavi na facebook stranici Udruženje navijača FK Sarajevo – Horde Zla.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CapitalCityBoys
Torpedo, koji je kasnije promijenio ime u FK Sarajevo, je bio državni projekat, te je Fiskulturni savez BiH naredio da Željezničar novoosnovanom klubu mora ustupiti svoje najbolje igrače. Lovrić, Raljić, Golac, Alajbegović, Šilić, Konjevod i Lazarević su napustili Želju, a jedini koji se suprotstavio komunističkom režimu što se u to vrijeme moglo platiti i životom bio je Josip Domorocki.
7 13
BordoBijeli
Hajde SVI NA KOSEVO!!Moramo ovo napunit malo sad
7 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi